Lette løysingar
 
.

Media og nyheitsarkiv

EKORNES VELGER VARTDAL LOOP

Publisert: 04/11/21    Oppdatert: 04/11/21
VARTDAL PLAST har de siste årene fått mye oppmerksomhet rundt vår innsats for å samle inn EPS for å få denne tilbake i loopen.
I februar i år lanserte vi en helt ny produktserie, VARTDAL LOOP, der vi i produktene bare bruker råstoff som har opphav fra resirkulerte og fossilfrie råvarekilder.
Vi har nylig lansert bygg-produkter av råstoff som har sitt opphav i biogass og vi er derfor veldig glade for å ta dette enda et steg videre inn i et nytt forretningsområde.

Det er med glede at vi kan melde at EKORNES har valgt å skifte fra fossilt råstoff i sine EPS-produkter, til et råstoff som kommer fra kjemisk resirkulert plastavfall fra sluttbrukerne.

«Dette er et viktig og riktig steg for oss i VARTDAL PLAST, når målet vårt er å på sikt transformere alle våre produkter fra fossilt til resirkulert eller fossilfritt», sier Daglig leder og eier i VARTDAL PLAST, Jan Endre Vartdal.

Se pressemeldingen her:
 

Siste nytt

NYE BYGGPRODUKTER I VARTDAL LOOP

20/10/21
I forbindelse med Bygg Reis Deg 2021 lanserer vi i VARTDAL PLAST tre nye byggprodukter i produktserien VARTDAL LOOP.

NYTT STYRE I VARTDAL PLAST

28/07/21
Eldar Sætre blir ny styreleder og Henriette Undrum blir nytt styremedlem i Vartdal Plast – et viktig ledd i selskapets bærekraftsatsning.

Vartdal Plast lanserer VARTDAL RINGMUR LOOP

09/02/21
Vi er stolte av å lansere Vartdal Ringmur LOOP. Det første formstøypte byggproduktet i verda laga av råstoff produsert av pyrolyseolje frå plastavfall.

Miljøsamarbeid mellom Vartdal Plast og Bygger'n

25/01/21
Vartdal Plast og Bygger’n inngår samarbeid om innsamling av retur-EPS frå byggeplassar