Lette løysingar
 
.

Media og nyheitsarkiv

NYTT STYRE I VARTDAL PLAST

Publisert: 28/07/21
img

Henriette Undrum og Eldar Sætre

Vartdal Plastindustri AS feirer i år 60 år. De første 60 årene har selskapet i alle hovedsak levert produkter som sikrer trygg mat og varme hus. Dette skal også være fokus i fremtiden, men selskapet har en klar ambisjon om at fremtidens produkter skal være sirkulære. Denne satsningen åpner opp for en rekke strategiske veivalg. For å styrke og tydeliggjøre denne satsningen, gjør Vartdal Plast endringer i styresammensetningen. Eldar Sætre, tidligere konsernsjef i Equinor, trer fra 1. september inn i rollen som styreleder. Henriette Undrum kommer inn som styremedlem. Hun jobber i dag som Vice President Renewable & Low carbon technology i Equinor. Begge har lang erfaring fra oljeindustrien og har vært med på mange omstillingsprosesser, også inn mot de klimautfordringene vi står overfor.

Dette ble publisert i en pressemelding 28. juli 2021.
Se hele pressemeldingen.

Siste nytt

Vartdal Plast lanserer VARTDAL RINGMUR LOOP

09/02/21
Vi er stolte av å lansere Vartdal Ringmur LOOP. Det første formstøypte byggproduktet i verda laga av råstoff produsert av pyrolyseolje frå plastavfall.

Miljøsamarbeid mellom Vartdal Plast og Bygger'n

25/01/21
Vartdal Plast og Bygger’n inngår samarbeid om innsamling av retur-EPS frå byggeplassar

Vegen mot 100% sirkulære produkt

13/11/20
Ei lita oppsummering av reisa så langt på vegen mot 100 % sirkulære produkt, og litt om kva som kjem

Vartdal Plast opna anlegg for komprimering av EPS på Liadal (Ørsta)

22/10/20
Første steg på vegen mot 100% sirkulære produkt Den 22.10.2020 vil for alltid stå som ein merkedag. I dag opna vi offisielt anlegget vårt på Liadal for komprimering av EPS. Målet på sikt er å bli 100 % sirkulære.