Lette løysingar
 
.

Media og nyheitsarkiv

Vartdal Plast styrker emballasjesatsningen

Publisert: 03/01/22    Oppdatert: 03/01/22
img

Bjørn Berg, Produktansvarlig emballasje, nye markeder

Et nytt år byr på nye muligheter. Vi starter 2022 med å ønske Bjørn Berg velkommen i stillingen som produktansvarlig emballasje, nye markeder.
Bjørn Berg har lang og bred erfaring i salg av emballasjeløsninger fra ledende emballasjespesialister over hele Europa. Tidligere har Berg vært ansatt hos produsenter som bla. Plus Pack AS, BEWi ASA og DS Smith AB.

 

Bjørn får ansvaret for å utvikle emballasjeløsninger som kombinerer produkter fra flere produktgrupper og gjennom dette øke fokuset på produkter som er komplementære med Vartdal Plasts eksisterende produkter. Ved å samle flere produktgrupper i vår emballasjeportefølje, gir vi kundene våre tilgang til dyp produkt- og markedskompetanse samt god teknisk kompetanse fra en og samme leverandør. Gjennom denne satsningen vil vi kunne tilby et bredere produktspekter og vi vil gjøre det enklere for våre kunder å finne rett produkt/løsning til rett formål. Dette er en vinn-vinn-situasjon både for Vartdal Plast og for våre kunder.

Vartdal Plast har flere produksjonsenheter/avdelinger over hele landet og har på denne måten et unikt utgangspunkt for å kunne nå kundene der de holder til. Vi fortsetter jobben vi har startet, med å minimere miljøpåvirkningen i alle deler av virksomheten. Satsningen på et bredere emballasjeutvalg kombinert med eksisterende produkter og logistikkløsninger, er derfor et fremtidsrettet grep og et godt eksempel på en løsning for emballasjeoptimering. Våre emballasjeløsninger skal sikre optimal holdbarhet, kvalitet og mattrygghet, og bidra til redusert matsvinn.

 

Siste nytt

Vartdal Plast og Paroc etablerer samarbeid

23/11/22
Paroc og Vartdal Plast går sammen om å levere komplette løsninger for steinull, og steinull i kombinasjon med EPS til det norske tak-markedet.

Vartdal Plast og Cermaq styrker samarbeidet

18/01/22
Vartdal Plast og Cermaq styrker samarbeidet innen drift, og utvikling av sirkulære emballasjeløsninger.

FREMTIDENS FISKEKASSE ER SIRKULÆR

14/12/21
Bremnes Seashore først i verden til å kommersielt ta i bruk en sirkulær EPS-fiskekasse.

EKORNES VELGER VARTDAL LOOP

04/11/21
EKORNES, BASF OG VARTDAL PLAST SAMARBEIDER OM BRUK AV NYTT RÅSTOFF FOR BESKYTTENDE EMBALLASJE FOR EKORNES-MØBLER, SOM GIR LAVERE KARBONAVTRYKK.

NYE BYGGPRODUKTER I VARTDAL LOOP

20/10/21
I forbindelse med Bygg Reis Deg 2021 lanserer vi i VARTDAL PLAST tre nye byggprodukter i produktserien VARTDAL LOOP.