/
/
Velkommen til nye VARTDALPLAST.NO

Velkommen til nye VARTDALPLAST.NO

Vi er glade for å endelig kunne dele vår nye nettside med dere!

WWW.VARTDALPLAST.NO har alltid hatt mye besøk og brukes flittig av våre kunder og av ansatte. Den forrige nettsiden ble lansert rundt 2015, så det var absolutt på tide å gjøre en skikkelig “remake”. Siden den gang har vi tredoblet antall lokasjoner, fått mange nye medarbeidere i konsernet og mange nye kunder. 
Dette stiller krav til innholdet på en nettside, noe vi virkelig har jobbet med å forbedre.

På den nye siden har vi lagt vekt på å vise mer om hvem / hva / hvor. Hvem er vi? Hva holder vi på med? Hvor holder vi til?
I tillegg har vi lagt vekt på å få frem alle våre produkter på en ryddig og fin måte. Dette for at nye og eksisterende kunder lettere skal kunne finne frem til den informasjonen de søker etter, enten når de skal vurdere hvilket produkt de skal kjøpe, eller om de lurer på noe når de står med produktet klart til bruk.

I søkefeltet vårt kan man søke etter produkt-id, produktnavn, frisøk eller etter NOBBnr (som brukes i byggevarehandelen). For bygg-produktene våre har vi integrert alt av produktinformasjon og dokumentasjon mot NOBB-databasen. Når vi gjør endringer på et produkt, legger til et nytt produkt eller fjerner et produkt i NOBB-databasen, synkroniseres dette automatisk mot vår nettside, og mot de av våre kunders nettsider som har tatt i bruk samme integrasjon.
Vi jobber også med flere nyskapende funksjoner for å gjøre siden så brukervennlig og hurtig som mulig.

Vi håper at dere tar godt imot den nye nettsiden og at den blir et viktig verktøy for dere i fortsettelsen.