/
Om oss

Åpningstider:

Alle hverdager kl. 07.30 til 16.00
T: 70048300
E: vartdal@vartdalplast.no / bygg@vartdalplast.no 

Våre avdelinger:
Vartdal, Ualand, Hjelmeland, Biri, Bodø, Steigen og Liadal.

Logistikksenter på Vartdal og i Straumgjerde (Sykkylven).

Organisasjon/selskapet

Vartdal Plastindustri AS har hovedkontor på Vartdal i Ørsta kommune. Vi er i dag en av markedslederne i Norge innenfor ferskfiskemballasje, teknisk emballasje og bygningsisolasjon av EPS (ekspandert polystyren), og har fire heleide og fire deleide fabrikker langs norskekysten. Vartdal Plast leverer der du er – i hele Norge.

I tillegg til dette har vi to anlegg som driver med innsamling og komprimering av EPS for gjenvinning.
Disse anleggene er lokalisert i Ørsta og på Biri.

Visjon

Trygg mat og varme hus.
Funksjonen i våre produkter er unike. Med lav vekt, god isolasjonsevne og unik styrke i forhold til vekt, er EPS et materiale som bidrar sterkt til å redusere matsvinn, holde husene våre varme og til at produkter som transporteres ikke får skader på sin vei frem til sluttkunden.

Vi skal være imøtekommende, fleksible og leveringsdyktige. Våre kunder skal alltid føle at der er prioritert. Dette er verdier som ligger godt plantet i ryggmargen på våre ansatte, enten de jobber i administrasjonen, på lager, innen transport eller  i produksjonen. Vi er stolte av Team Vartdal.

EIERSKAP

Vartdal Plastindustri AS er et familieeid, norsk selskap som ble grunnlagt av Jan Vartdal i 1961. Bedriften var i 1965 den første i verden til å produsere ferskfiskemballasje av ekspanderbar polystyren (EPS) i 1965.

Sønnen, Håvard Vartdal, tok over driften i 1967 og har vært en drivkraft for utviklingen til selskapet. På slutten av 90-tallet tok tredje generasjon Vartdal over driften av selskapet. Siden har selskapet hatt en sterk utvikling og befestet posisjonen som et av Norges ledende konsern innen produkter og løsninger av EPS.
Bedriften bygger på innovasjon og hardt arbeid i nært samarbeid med kundene og med et hardtarbeidende team i ryggen som alltid setter kunden i fokus.

Økonomi

Gjennom å bygge stein på stein i en årrekke har Vartdal Plast utviklet seg til et solid industrikonsern med muligheten til å satse på innovasjon og utvikling.

FabrikkEr

Vartdal er hovedsete for konsernet og her ligger også den mest-produserende EPS-fabrikken i Skandinavia.  Isolasjon blir produsert både på Vartdal, Ualand, Biri og Bodø. På Biri produserer vi i tillegg spesialtilpassede grunnmurprodukter innenfor bygg.
På alle disse lokasjonene lager lagerfører vi handelsvarer og andre Vartdal-produkt for enkel og rask distribusjon ut til kundene.
Ferskfiskemballasje blir produsert på Vartdal og Hjelmeland og i Bodø og Steigen.
Vi har i tillegg tre andre deleide fabrikker langs norskekysten som produserer ferskfiskemballasje. Gjennom dette kan vi håndtere større avtaler med landsdekkende kunder.